BOTO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BOTO

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 8m 7d

Στο καταφύγιο από

04-12-2021

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

39244


Περιγραφή

CATALÀ:
En Boto és un gos molt jove que ens va arribar amb un prolapse rectal que va haver de ser intervingut d'urgència. S'ha recuperat molt bé i ara ja està preparat per a ser adoptat. És un gos actiu, simpàtic i afectuós que necessitarà una família que el vulgui per sempre. No sabem si té bona relació amb altres gossos o gats, perquè fa poc que està amb nosaltres, però el que tenim clar és que necessita una família que se l'estimi perquè no volem que perdi la seva alegria darrere de les reixes d'una gàbia. Si voleu saber més coses del bo del Boto, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boto es un perro muy joven que nos llegó con un prolapso rectal que tuvo que ser intervenido de urgencia. Se ha recuperado muy bien y ahora ya está preparado para ser adoptado. Es un perro activo, simpático y cariñoso que necesitará una familia que lo quiera para siempre. No sabemos si tiene buena relación con otros perros o gatos, porque lleva poco con nosotros, pero lo que tenemos claro es que necesita una familia que lo quiera porque no queremos que pierda su alegría detrás de las rejas de una jaula. Si queréis saber más cosas del bueno de Boto, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο