YUKI ARA LIA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

YUKI ARA LIA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

11m 13d

Στο καταφύγιο από

01-12-2021

Χρώμα

GRIS

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CLINICA

Αριθμός Εγγραφής

39234


Περιγραφή

CATALÀ:
La Yuki és una cadelleta preciosa. És una mica espantadissa, però és molt juganera i curiosa. Busquem per a ella una família amb una mica d'experiència amb gats tímids que la pugui ajudar a agafar confiança i seguretat per poder ser una gateta feliç. Millor una família sense nens massa petits. Si voleu conèixer a la petita Yuki, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Yuki es una cachorrita preciosa. Es un poco asustadiza, pero es muy juguetona y curiosa. Buscamos para ella una familia con un poco de experiencia con gatos tímidos que la puedan ayudar a coger confianza y seguridad para poder ser una gatita feliz. Mejor una familia sin niños demasiado pequeños. Si queréis conocer a la pequeña Yuki, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο