BEATLE - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BEATLE

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 6m 13d

Στο καταφύγιο από

27-11-2021

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39219


Περιγραφή

CATALÀ:
El pobre Beatle va ser rescatat de l'interior d'un pis inundat i rodejat de brutícia... És un gos molt jove i, malgrat la vida que ha tingut, és molt sociable i amb moltes ganes d'explorar i aprendre-ho tot! Té molta energia! Al principi mostra una miqueta de por, però de seguida agafa confiança. Un molt bon gos per qui busquem una família que, aquesta vegada sí, el cuidi i l'estimi com es mereix. Si voleu conèixer al bo del Beatle, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El pobre Beatle fue rescatado del interior de un piso inundado y rodeado de suciedad... Es un perro muy joven y, a pesar de la vida que ha tenido, es muy sociable y con muchas ganas de explorar y aprenderlo todo! ¡Tiene mucha energía! Al principio muestra un poquito de miedo, pero enseguida coge confianza. Un muy buen perro para el que buscamos una familia que, esta vez sí, lo cuide y lo quiera como se merece. Si queréis conocer al bueno de Beatle, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο