XUXO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

XUXO

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 7m 26d

Στο καταφύγιο από

27-11-2021

Χρώμα

Tricolor

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39217


Περιγραφή

CATALÀ:
En Xuxo és un gosset preciós i molt jovenet que fa poc que està amb nosaltres. Té un punt de timidesa si no et coneix, però tan bon punt et coneix una miqueta és un gos molt bo. Si li voleu donar una oportunitat al petit Xuxo, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Xuxo es un perrito precioso y muy jovencito que lleva poco con nosotros. Tiene un punto de timidez si no te conoce, pero en cuanto te conoce un poquito es un perro muy bueno. Si le queréis dar una oportunidad al pequeño Xuxo, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο