KAYRA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KAYRA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 6m 17d

Στο καταφύγιο από

25-11-2021

Χρώμα

Marró-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39213


Περιγραφή

CATALÀ:
La Kayra ens va arribar molt espantada i molt desubicada. Els primers dies es tirava a la reixa cada cop que els cuidadors passaven pel seu davant. Però de mica en mica es va fent al seu nou entorn, i va agafant confiança amb els seus cuidadors. En el passeig es mostra més tranquil·la, i és sociable amb la gent. Busquem per la pobra Lula una família que la vulgui ajudar a recuperar confiança i que estigui disposada a donar-li el recolzament que necessita. La pobre Kayra és una gossa que, si no surt algú aviat, estarà condemnada a passar anys en una gàbia... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kayra nos llegó muy asustada y mjuy desubicada. Los primeros días se tiraba a la reja cada vez que los cuidadores pasaban por delante de ella. Pero poco a poco se va haciendo a su nuevo entorno y va cogiendo confianza con sus cuidadores. Durante el paseo se muestra más tranquila y es sociable con la gente. Buscamos para la pobre Lula una familia que la quiera ayudar a recuperar confianza y que esté dispuesta a darle el apoyo que necesita. La pobre Kayra es una perra que, si no sale alguien pronto, estará condenada a pasar años en una jaula... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο