KAYRA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KAYRA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 10m 25d

Στο καταφύγιο από

25-11-2021

Χρώμα

Marró-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39213


Περιγραφή

CATALÀ:
La Kayra és una gosseta 10! És bona, tranquil·la, sociable, noble i respectuosa. A la protectora conviu amb altres gossos i en el passeig és una gosseta molt tranquil·la. I amb la gent és un veritable encant! Un tresor de gosseta que no podeu deixar de conèixer! Podeu preguntar per la princesa Kayra prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Kayra es una perrita 10! Es buena, tranquila, sociable, noble y respetuosa. En la protectora convive con otros perros y en el paseo es una perrita muy tranquila. ¡Y con la gente es un verdadero encanto! Un tesoro de perrita que no podéis dejar de conocer! Podéis preguntar por la princesa Kayra pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο