GOLFO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

GOLFO

Φυλή

American bully

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

6y 10m 7d

Στο καταφύγιο από

20-11-2021

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39202


Περιγραφή

CATALÀ:
💔Al Golfo se li acaba l'acollida el mes de juny i no volem que torni al refugi!
📌Està en una casa d'acollida des de desembre de l'any passat, però no el poden tenir molt més temps, i hem d'evitar que torni a la protectora perquè suposarà molt patiment per a ell, pobret...
🫶Com és en Golfo? És un gos molt divertit, confiat i afectuós, passeja de meravella i havia conviscut amb femelles en el refugi. Va arribar amb una leishmània sense tractar que ara està equilibrada, però que li va causar una mica de mal renal i li ha ennuvolat la vista. Però és un gos boníssim que està començant a gaudir de la vida... Sabem que per la seva raça, ser de color negre, adult, tenir leishmània i seqüeles físiques i no ser sociable amb mascles, ho té especialment difícil per a ser adoptat. En favor seu us hem de dir que el Golfo és un gran gos que ho posarà tot de la seva part perquè tot surti bé: només et necessita a tu!
👉Si vols conèixer al bo del Golfo, pregunta per ell entrant en l'enllaç d'adopció que tens en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Golfo, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
💔A Golfo se le acaba la acogida el mes de junio y no queremos que vuelva al refugio!
📌Está en una casa de acogida desde diciembre del año pasado, pero no lo pueden tener mucho más tiempo, y tenemos que evitar que vuelva a la protectora porque supondrá mucho sufrimiento para él, pobrecito...
🫶¿Cómo es Golfo? Es un perro muy divertido, confiado y cariñoso, pasea de muy bien y había convivido con hembras en el refugio. Llegó con una leishmania sin tratar que ahora está equilibrada, pero que le afectó un poco el riñon y levemente la visión. Pero es un perro buenísimo que está empezando a disfrutar de la vida... Sabemos que por su raza, ser de color negro, adulto, tener leishmania y secuelas físicas y no ser sociable con machos, lo tiene especialmente difícil para ser adoptado. En favor suyo os tenemos que decir que Golfo es un gran perro que lo pondrá todo de su parte para que todo salga bien: sólo te necesita a ti!
👉Si quieres conocer al bueno de Golfo, pregunta por él entrando en el enlace de adopción que tienes en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Golfo, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο