GOLFO

Hello! My name is

GOLFO

Breed
American bully
Size
Large
Age
7y 7m 30d
In Shelter Since
5-6-2023
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
39202

Description
CATALÀ:
💔Al Golfo se li ha acabat l'acollida i torna a estar al refugi: se'ns trenca el cor veient la seva mirada de tristesa...
📌El bo del Golfo ha estat a una casa d'acollida durant quasi mig any, i la família que l'ha tingut acollit només pot dir coses bones d'ell: és boníssim, obedient, tranquil, confiat i afectuós i, a més a més, passeja de meravella, sense tibar de la corretja. Necessita tractament per leishmània i té la vista una mica ennuvolada, però pot fer una vida totalment normal. Sabem que per la seva raça, ser de color negre, adult, tenir leishmània i seqüeles físiques, farà difícil que algú el vulgui adoptar, però en favor seu us hem de dir que el Golfo és un gran gos que ho posarà tot de la seva part perquè tot surti bé: només et necessita a tu! 👉Si vols conèixer al bo del Golfo, pregunta per ell entrant en l'enllaç d'adopció que tens en verd al final d'aquesta descripció, o si ho prefereixes, pots venir directament al refugi que indica aquesta fitxa a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Golfo, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
💔A Golfo se le ha acabado la acogida y vuelve a estar en el refugio: se nos rompe el alma al ver su mirada de tristeza...
📌El bueno de Golfo ha estado en una casa de acogida durante casi medio año, y la familia que lo ha tenido acogido solo puede decir cosas buenas de él: es buenísimo, obediente, tranquilo, confiado y cariñoso y, además, pasea de maravilla, sin tirar de la correa. Necesita tratamiento por leishmania y tiene la vista un poco nublada, pero puede hacer una vida totalmente normal. Sabemos que por su raza, ser de color negro, adulto, tener leishmania y secuelas físicas, difícilmente alguien lo querrá adoptar, pero en favor suyo os tenemos que decir que Golfo es un gran perro que lo pondrá todo de su parte para que todo salga bien: ¡solo te necesita a ti! 👉Si quieres conocer al bueno de Golfo, pregunta por él entrando en el enlace de adopción que tienes en verde al final de esta descripción, o si lo prefieres, puedes venir directamente al refugio que indica esta ficha en el apartado localización.
🔴AVISO!!!! En Golfo, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet