NOTI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

NOTI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 17d

Στο καταφύγιο από

19-11-2021

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39198


Περιγραφή

CATALÀ:
En Noti va ser rescatat juntament amb altres gats i gossos d'una síndrome de Noè. Vivien tots en una situació de desatenció i envoltats de brutícia... El pobre Noti va arribar molt espantat, però de mica en mica va agafant confiança, i ara ja busca les carícies de les seves cuidadores, i fins i tot, si entra a la gatera gent tranquil·la, s'hi acosta per demanar "mimos". Busquem per a ell una família de tarannà tranquil, i millor sense nens, perquè és un gat tímid, i necessitarà calma per adaptar-se a una nova llar. Si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, podeu preguntar pel bo del Noti prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Noti fue rescatado junto con otros gatos y perros de un síndrome de Noé. Vivían todos en una situación de desatención y rodeados de suciedad... El pobre Noti llegó muy asustado, pero poco a poco ha ido cogiendo confianza, y ahora ya busca las caricias de sus cuidadoras, e incluso, si entra en la gatera gente tranquila, se acerca para pedir "mimos". Buscamos para él una familia de talante tranquilo, y mejor sin niños, porque es un gato tímido y necesitará calma para adaptarse a un nuevo hogar. Si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, podéis preguntar por el bueno de Noti entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο