GORDON - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

GORDON

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

9y 8m 19d

Στο καταφύγιο από

17-11-2021

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39194


Περιγραφή

CATALÀ:
En Gordon va arribar a la protectora derivat per Benestar social. Convivia en un pis amb dos gats més, i estaven completament desatesos. El pobre Gordon ens ha arribat molt espantat i es passa gairebé tot el dia amagat a la gatera. La seva cuidadora es va guanyant la seva confiança de mica en mica, i es veu clar que el pobre Gordon vol confiar, però li costa... Busquem per a ell una família que li vulgui dedicar el temps que necessita per tornar a confiar. Estem segurs que amb amor i paciència, el preciós Gordon serà un company de vida extraordinari. Si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, podeu preguntar pel Gordon prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gordon llegó a la protectora derivado de Bienestar social. Convivía en un piso con dos gatos más, y estaban completamente desatendidos. El pobre Gordon nos ha llegado muy asustado y se pasa casi todo el día escondido en la gatera. Su cuidadora se va ganando su confianza poco a poco, y se ve claro que el pobre Gordon quiere confiar, pero le cuesta... Buscamos para él una familia que le quiera dedicar el tiempo que necesita para volver a confiar. Estamos seguros que con amor y paciencia, el precioso Gordon será un compañero de vida extraordinario. Si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, podéis preguntar por Gordon entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο