BELINA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BELINA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 2m 19d

Στο καταφύγιο από

17-11-2021

Χρώμα

Blau -atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39193


Περιγραφή

CATALÀ:
La Belina és una gateta molt tímida però molt bona. A la gatera està tot el dia amagadeta, però quan la seva cuidadora és a prop, surt de seguida del seu amagatall per donar i rebre "mimos". És una molt bona gata que necessita una família de tarannà tranquil que li doni tot l'amor que es mereix... Si voleu conèixer a la preciosa Belina, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Belina es una gatita muy tímida pero muy buena. En la gatera está todo el día escondida, pero cuando su cuidadora está cerca, sale enseguida de su escondite para dar y recibir "mimos". Es una muy buena gata que necesita una familia de talante tranquilo que le dé todo el amor que se merece... Si queréis conocer a la preciosa Belina, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο