NEGRITA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

NEGRITA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

8y 11m

Στο καταφύγιο από

17-11-2021

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39192


Περιγραφή

CATALÀ:
La Negrita va arribar a la protectora derivada per Benestar social. Convivia en un pis amb dos gats més, i estaven completament desatesos. La pobra Negrita ens ha arribat molt espantada i es passa gairebé tot el dia amagada a la gatera. La seva cuidadora es va guanyant la seva confiança de mica en mica, i es veu clar que la pobra Negrita vol confiar, però li costa... Busquem per a ella una família que li vulgui dedicar el temps que necessita per tornar a confiar. Estem segurs que amb amor i paciència, la preciosa Negrita serà una companya de vida extraordinària. Si voleu adoptar una gateta que ho necessita molt, podeu preguntar per la Negrita prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Negrita llegó a la protectora derivada de Bienestar social. Convivía en un piso con dos gatos más, y estaban completamente desatendidos. La pobre Negrita nos ha llegado muy asustada y se pasa casi todo el día escondida en la gatera. Su cuidadora se va ganando su confianza poco a poco, y se ve claro que la pobre Negrita quiere confiar, pero le cuesta... Buscamos para ella una familia que le quiera dedicar el tiempo que necesita para volver a confiar. Estamos seguros que con amor y paciencia, la preciosa Negrita será una compañera de vida extraordinaria. Si queréis adoptar a una gatita que lo necesita mucho, podéis preguntar por Negrita entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο