KIRA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KIRA

Φυλή

Pit bull terrier americà

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

2y 5m 27d

Στο καταφύγιο από

12-11-2021

Χρώμα

Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39168


Περιγραφή

CATALÀ:
La Kira és una gossa molt joveneta i fa poquet que està amb nosaltres. Al refugi està força nerviosa, i no para de demanar atenció a les persones. Quan està més tranquil·la és quan surt a passejar... És una bona gosseta que necessita trobar una família que se l'estimi. Mireu més enllà de les races i veniu-la a conèixer... Podeu preguntar per la princesa Kira escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kira es una perra muy jovencita y lleva poquito con nosotros. En el refugio está bastante nerviosa, y pide constantemente la atención de las personas. Cuando está más tranquila es cuando sale a pasear... Es una buena perrita que necesita encontrar una familia que la quiera. Mirad más allá de las razas y venidla a conocer... Podéis preguntar por la princesa Kira escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο