SULTAN - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

SULTAN

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

2y 6m 27d

Στο καταφύγιο από

09-11-2021

Χρώμα

NEGRE-BLANC

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39163


Περιγραφή

CATALÀ:
En Sultan és un gos molt jove que no fa massa que està al refugi. El van deixar lligat amb les ungles pintades amb pintaungles i amb una nota on constava el seu nom. Haguéssim agraït més que donessin la cara, perquè almenys així podríem saber més coses d'ell, i el podríem ajudar millor... Ara mateix està força desubicat al refugi, però malgrat tot es va deixar fer la revisió veterinària sense problemes i no li costa agafar confiança amb la gent. Passeja molt tranquil, però no porta massa bé creuar-se amb altres gossos durant el passeig. En Sultan és un bon gos que mereix trobar ben aviat una família, perquè ens temem que si passa massa temps a un refugi, el seu caràcter s'anirà complicant, i cada vegada serà més difícil trobar per a ell una família... Si us plau, si esteu pensant en adoptar, no descarteu al Sultan per la seva raça, almenys veniu-lo a conèixer... Podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sultan es un perro muy joven que no lleva demasiado en el refugio. Lo dejaron atado con las uñas pintadas con pintauñas y con una nota donde constaba su nombre. Hubiéramos agradecido que dieran la cara, porque al menos así podríamos saber más cosas de él, y lo podríamos ayudar mejor... Ahora mismo está bastante desubicado en el refugio, pero a pesar de todo se dejó hacer la revisión veterinaria sin problemas y no le cuesta coger confianza con la gente. Pasea muy tranquilo, pero no lleva demasiado bien cruzarse con otros perros durante el paseo. Sultan es un buen perro que merece encontrar pronto una familia, porque nos tememos que si pasa demasiado tiempo en un refugio, su carácter se irá complicando, y cada vez será más difícil encontrar para él una familia... Por favor, si estáis pensando en adoptar, no descartéis a Sultan por su raza, al menos venidlo a conocer... Podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο