SETE - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

SETE

Φυλή

Creuat American Staffordshire

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 1m 1d

Στο καταφύγιο από

03-11-2021

Χρώμα

Atigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39139


Περιγραφή

CATALÀ:
En Sete és un gos encara molt jove i molt bo: és sociable, simpàtic i busca molt la companyia i les carícies de les persones. Té el mal vici de mossegar la corretja, però aquest fet es pot corregir amb les pautes adequades. Busquem pel bo del Sete una família que li vulgui donar la llar que tot animal es mereix... Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sete es un perro todavía muy joven y muy bueno: es sociable, simpático y busca mucho la compañía y las caricias de las personas. Tiene el mal vicio de morder la correa, pero este hecho se puede corregir con las pautas adecuadas. Buscamos para el bueno de Sete una familia que le quiera dar el hogar que todo animal se merece... Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο