SAN ARA SAM - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

SAN ARA SAM

Φυλή

Siames

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 8m 25d

Στο καταφύγιο από

19-02-2022

Χρώμα

Marró clar

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39073


Περιγραφή

CATALÀ:
En San és un gat molt carinyós! La seva cuidadora ens diu que és un gat hipermimós i que es passa el dia buscant i donant "mimos". En San, tolera als altres gats, i pensem que amb una correcta adaptació, podrà conviure amb altres gats. I molt important: és un gat actiu i juganer, i per això cal que qui l'adopti tingui espai exterior per sortir i entrar, i li proporcioni elements d'enriquiment ambiental, perquè sinó el pobre San es queda molt frustrat... De fet, ja va ser adoptat, i el van tornar per no saber canalitzar aquesta necessitat de joc i exploració. Si voleu conèixer al bo del San, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
San es un gato muy cariñoso. Su cuidadora nos dice que es un gato hipermimoso y que se pasa el día buscando y dando "mimos". San, de entrada, tolera a los demás gatos, y creemos que con una correcta adaptación podrá convivir con otros gatos. Y muy importante: es un gato activo y juguetón, y por eso se necesita que quién lo adopte tenga espacio exterior para salir y entrar, y le proporcione elementos de enriquecimiento ambiental, porque sino el pobre San se queda muy frustrado... De hecho, ya fue adoptado, y lo devolvieron por no saber canalizar esta necesidad de juego y exploración. Si queréis conocer al bueno de San, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο