TAP - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TAP

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 3m 17d

Στο καταφύγιο από

08-10-2021

Χρώμα

Tricolor

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39048


Περιγραφή

CATALÀ:
En Tap va arribar al refugi molt espantat, i en un primer moment desconfiava molt dels homes, la qual cosa ens permet imaginar quin ha d'haver estat el seu passat... De mica en mica va agafant confiança, i al refugi conviu perfectament amb una gossa femella. Busquem pel pobre Tap una família que el vulgui cuidar i ajudar a recuperar la confiança que mai hauria d'haver perdut... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tap llegó al refugio muy asustado, y en un primer momento desconfiaba mucho de los hombres, lo cual nos permite imaginar qué tiene que haber vivido en el pasado... Poco a poco va cogiendo confianza, y en el refugio convive perfectamente con una perra hembra. Buscamos para el pobre Tap una familia que lo quiera cuidar y ayudar a recuperar la confianza que nunca tendría que haber perdido... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο