NOEMÍ ara LOLA

Hello! My name is

NOEMÍ ara LOLA

Breed
Mestís
Size
Medium
Age
6y 6m 28d
In Shelter Since
14-9-2021
Color
Negre-Marró
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
38957

Description
CATALÀ:
La Noemí forma part d'un grup de gossos que vam rescatar d'una síndrome de Noè. Vivien en un veritable infern, infestats de sarna i vivint entre escombraries; de fet, abans de poder-los portar al nostre refugi, les companyes veterinàries van haver de tractar-los a tots durant setmanes per evitar portar la sarna als refugis. Vam rescatar un total de 8 gossos adults i 6 cadells, a més a més de 17 gats, adults i cadells. Els cadells ja han trobat tots família, però ara ens queden 4 gats adults a la gatera, i 7 gosses i 1 gos adult@s, de mida gran i molt espantats, que han d'aprendre a confiar en les persones per poder tenir una vida digna. Ara ja fa uns dies que estan amb nosaltres, i tot i que encara desconfien, ja comencen a mostrar curiositat per les persones i ja busquen el contacte amb les seves cuidadores, encara amb inseguretat, però de mica en mica... Estem segurs que quan superin les seves pors seran goss@s molt bon@s. Si voleu adoptar un gos o gossa que ho necessita molt, podeu preguntar per la Noemí, o per qualsevol dels seus company@s, escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Noemí forma parte de un grupo de perros que rescatamos de un síndrome de Noé. Vivían en un verdadero infierno, infestados de sarna y viviendo entre basura; de hecho, antes de poderlos traer a nuestro refugio, las compañeras veterinarias tuvieron que tratarlos a todos durante semanas para evitar entrar sarna en los refugios. Rescatamos un total de 8 perros adultos y 6 cachorros, además de 17 gatos, adultos y cachorros. Los cachorros ya han encontrado todos familia, pero ahora nos quedan 4 gatos adultos en la gatera, y 7 perras y 1 perro adult@s, de tamaño grande y muy asustados, que tienen que aprender a confiar en las personas para poder tener una vida digna. Ahora ya llevan unos días con nosotros, y aunque todavía desconfían, ya empiezan a mostrar curiosidad por las personas y ya buscan el contacto con sus cuidadoras, todavía con inseguridad, pero poco a poco... Estamos seguros que cuando superen sus miedos serán perr@s muy buen@s. Si queréis adoptar un perro o perra que lo necesita mucho, podéis preguntar por Noemí, o por cualquiera de sus compañer@s, escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet