YENI - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

YENI

Φυλή

Mestís American Staffordshire Terrier

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 9m 26d

Στο καταφύγιο από

08-09-2021

Χρώμα

Gris-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38891


Περιγραφή

CATALÀ:
La Yeni és una gosseta que ens ha enamorat a tot@s! És una gossa molt bona que es deixa fer de tot i, a més a més, conviu sense problemes amb gossos mascles. Al refugi està força nerviosa, però estem segurs que amb una família que se l'estimi serà una companya de vida extraordinària. Que la seva raça no us impedeixi venir-la a conèixer... Si voleu saber més coses de la bona de la Yeni, podeu escriure preguntant per ella a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Yeni es una perrita que nos ha enamorado a tod@s! Es una perra muy buena que se deja hacer de todo y, además, convive sin problemas con perros machos. En el refugio está bastante nerviosa, pero estamos seguros que con una familia que la quiera será una compañera de vida extraordinaria. Que su raza no os impida venirla a conocer... Si queréis saber más cosas de la buena de Yeni, podéis escribir preguntando por ella a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο