TARO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TARO

Φυλή

Pastor alemany

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 4m 23d

Στο καταφύγιο από

30-08-2021

Χρώμα

Marró fosc-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38849


Περιγραφή

CATALÀ:
En Taro va ser rescatat d'una situació de total desatenció: vivia sol a un terrat i no sortia mai al carrer. Va arribar extremadament prim i completament mort de gana... En Taro és un gos molt actiu i, com no podria ser d'una altra manera, el que més li agrada del món és menjar... És un bon gos, però necessita una família que li pugui donar l'activitat que necessita i que tingui paciència per ajudar-lo a viure en família. Si el voleu conèixer, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Taro fue rescatado de una situación de total desatención: vivía solo en una terraza y no salía nunca a la calle. Llegó extremadamente delgado y completamente muerto de hambre... Taro es un perro muy activo y, como no podría ser de otro modo, lo que más le gusta del mundo es comer... Es un buen perro, pero necesita una familia que le pueda dar la actividad que necesita y que tenga paciencia para ayudarlo a vivir en familia. Si lo queréis conocer, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο