JORDAN - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

JORDAN

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

5y 7m 1d

Στο καταφύγιο από

15-08-2021

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

38776


Περιγραφή

CATALÀ:
Al pobre Jordan sembla que la vida li dona l'esquena... Es va criar i va créixer en família i, per problemes familiars que en cap cas van tenir a veure amb ell, va acabar a la protectora. En el refugi ho passava molt malament i va perdre molt de pes, fins que una família fantàstica li va donar una oportunitat. Però el seu ritme de vida no els permet continuar tenint al Jordan. Ara mateix el tenen acollit, però haurà de tornar al refugi i volem evitar-ho, perquè el pobre no ho suportarà...
En Jordan és molt bon gos: amb la gent és un amor i es deixa manipular, busca contacte, carícies i "mimos". Ara mateix està convivint amb tres nens d'1, 3 i 15 anys i es relaciona molt bé amb ells. Cert que amb altres gossos no hi té molt bona relació, però amb un gos equilibrat i sociable, i fent una presentació/adaptació adequades hi podria arribar a conviure, i fins i tot podria ser bo pel Jordan.
Busquem de manera urgent una família definitiva pel Jordan: hauria de ser una família tranquil·la, que no el deixi massa hores sol a casa i que estigui disposada a invertir una mica de temps, al principi, per ajudar-lo a aprendre a estar sol, perquè aquest és el seu 'principal problema, que no vol estar sol... Si voleu ajudar a un gos que no suportarà haver de tornar al refugi, pregunteu pel bo del Jordan prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Jordan, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Al pobre Jordan parece que la vida le da la espalda... Se crio y creció en familia y, por problemas familiares que en ningún caso tuvieron que ver con él, acabó en la protectora. En el refugio lo pasaba muy mal y perdió mucho peso, hasta que una familia fantástica le dio una oportunidad. Pero su ritmo de vida no les permite seguir teniendo a Jordan. Ahora mismo lo tienen en acogida, pero tendrá que volver al refugio y queremos evitarlo, porque el pobre no lo soportará...
Jordan es muy buen perro: con la gente es un amor y se deja manipular, busca contacto, caricias y "mimos". Ahora mismo está conviviendo con tres niños de 1, 3 y 15 años y se relaciona muy bien con ellos. Cierto que con otros perros no tiene muy buena relación, pero con un perro equilibrado y sociable, y haciendo una presentación/adaptación adecuadas podría llegar a convivir, e incluso podría ser bueno para Jordan.
Buscamos de manera urgente una familia definitiva para Jordan: tendría que ser una familia tranquila, que no lo deje demasiadas horas solo en casa y que esté dispuesta a invertir un poco de tiempo, al principio, para ayudarlo a aprender a estar solo, porque este es su 'principal problema, que no quiere estar solo... Si queréis ayudar a un perro que no soportará tener que volver al refugio, preguntad por el bueno de Jordan pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Jordan, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο