BUDA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BUDA

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

6y 5m

Στο καταφύγιο από

28-01-2022

Χρώμα

Atigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38725


Περιγραφή

CATALÀ:
Buda és una gosseta superafectuosa i tranquil·la. Puja al cotxe superbé, va tranquil·leta tot el trajecte, passeja fent olor amb molta tranquil·litat, és sociable amb tot, no reacciona a res, no tira de la corretja, la crides i ve, si li borden evita conflicte amb gossos. És una gosseta 10 i a més petitona de mida i adorable. Per a més informació, preneu el botó ADOPTAME que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Buda es una perrita súper cariñosa y tranquila. Se sube al coche súper bien, va tranquilita todo el trayecto, pasea oliendo muy tranquilita, es sociable con todo, no reacciona a nada, no tira de la correa, la llamas y viene, si le ladran evita conflicto con perros. Es una perrita 10 y encima chiquitina de tamaño y adorable. Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο