FADA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

FADA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 3m 3d

Στο καταφύγιο από

23-07-2021

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38681


Περιγραφή

CATALÀ:
La Fada és una gateta que ens ha arribat molt espantada i encara està força desubicada a la gatera. Esperem que de mica en mica vagi agafant confiança, però un refugi d'animals no és l'entorn més indicat per relaxar-se, i ens temem que si passa massa temps a la gatera, el seu caràcter anirà a pitjor, i cada cop serà més difícil trobar per a la preciosa Fada una família que la vulgui adoptar. Busquem per a ella una família, amb experiència amb gats amb por i millor sense nens, que vulgui ajudar a aquesta gateta de mirada tendra a recuperar la confiança i a ser feliç. Podeu escriure preguntat per ella a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fada es una gatita que nos ha llegado muy asustada y todavía está bastante desubicada en la gatera. Esperamos que poco a poco vaya cogiendo confianza, pero un refugio de animales no es el entorno más indicado para relajarse, y nos tememos que si pasa demasiado tiempo en la gatera, su carácter irá a peor, y cada vez será más difícil encontrar para la preciosa Fada una familia que la quiera adoptar. Buscamos para ella una familia, con experiencia con gatos con miedo y mejor sin niños, que quiera ayudar a esta gatita de mirada tierna a recuperar la confianza y a ser feliz. Podéis escribir preguntado por ella a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο