VALU

Hello! My name is

VALU

Breed
Europea
Size
Medium
Age
4y 9m 1d
In Shelter Since
16-7-2021
Color
Blanc-Atigrat
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
38641

Description
CATALÀ:
Ho està passant realment molt malament en la gatera, i la resta de gats també. Valu només té 2 anys i és extremadament afectuós amb les persones, però amb els altres gats no té bona relació i cada dia es baralla amb ells, fins al punt que molts estan super espantats, s'amaguen, i altres comencen a tenir ferides d'aquestes baralles. Si us plau, necessitem una llar per a Valu, aquest preciós gat de color clar i ulls blaus. Necessita una família sense més animals. Si us plau, dóna-li una oportunitat a Valu i escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lo está pasando realmente muy mal en la gatera, y el resto de gatos también. Valu sólo tiene 2 años y es extremadamente cariñoso con las personas, pero con los otros gatos no tiene buena relación y cada día se pelea con ellos, hasta el punto de que muchos están super asustados, se esconden, y otros empiezan a tener heridas de estas peleas. Por favor, necesitamos un hogar para Valu, este precioso gato de color claro y ojos azules. Necesita una familia sin más animales. Por favor, dale una oportunidad a Valu y escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet