VIOLA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

VIOLA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 23d

Στο καταφύγιο από

15-07-2021

Χρώμα

Atigrat-Gris-Taronja

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38639


Περιγραφή

CATALÀ:
La Viola va ser rescatada d'una síndrome de Noè juntament amb 3 gates més (la Violeta, la Malva i la Mora). Totes 4 ens han arribat molt espantades, i ara per ara es passen el dia juntetes i amagades a la gatera, sense voler acostar-se ni a les persones ni als altres gats. Esperem que de mica en mica vagin agafant confiança, però on segur que podrien sentir-se millor és a una casa amb una família... Busquem per la Viola uns adoptants, millor sense nens ni altres animals, amb experiència amb gats amb por. Seria un somni que almenys sortís adoptada amb una de les seves germanes... Podeu escriure preguntant per elles a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Viola fue rescatada de un síndrome de Noé junto con 3 gatas más (Violeta, Malva y Mora). Las 4 nos han llegado muy asustadas, y por ahora se pasan el día juntitas y escondidas en la gatera, sin querer acercarse ni a las personas ni a los demás gatos. Esperamos que poco a poco vayan cogiendo confianza, pero dónde seguro que podrían sentirse mejor es en una casa con una familia... Buscamos para Viola unos adoptantes, mejor sin niños ni otros animales, con experiencia con gatos con miedo. Sería un sueño que al menos saliera adoptada con una de sus hermanas... Podéis escribir preguntando por ellas a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο