KADE ARA BITXO - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KADE ARA BITXO

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

5m 11d

Στο καταφύγιο από

15-07-2021

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CLINICA

Αριθμός Εγγραφής

38619


Περιγραφή

CATALÀ:
En Kade és un cadellet preciós i no pot ser més bo! Es passa el dia reclamant mimos des de la gabieta, i quan la seva cuidadora l'agafa en braços no para de ronronejar... És un amor de gatet, però hi ha gent que ja diu que és massa gran! Només té 3 mesos i necessita molt una família! Si voleu adoptar un gatet molt i molt carinyós, pregunteu pel petit Kade a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. És un encant de gatet!
📌AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kade es un cachorrito precioso y no puede ser más bueno! Se pasa el día pidiendo mimos desde la jaula, y cuando su cuidadora lo coge en brazos no para de ronronear... Es un amor de gatito, pero hay gente que ya dice que es demasiado grande! Solo tiene 3 meses y necesita mucho una familia! Si queréis adoptar un gatito muy y muy cariñoso, preguntad por el pequeño Kade a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. ¡Es un encanto de gatito!
📌¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο