BOSS - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BOSS

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

4y 2m 14d

Στο καταφύγιο από

02-07-2021

Χρώμα

Marró-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

38541


Περιγραφή

CATALÀ:
En Boss ha acabat a la protectora perquè el seu humà s'ha quedat sense casa. No fa molt que és amb nosaltres i no porta gens bé estar a un refugi: està sempre molt nerviós i quan es queda sol a la gàbia, plora i crida: ens fa molta pena... És un gos bo, però ho està passant molt malament... Esperem que ben aviat trobi adoptant i que, mentre arriba una família que li vulgui donar una oportunitat, es vagi adaptant a la protectora i es vagi calmant. Si voleu saber més coses del pobre Boss, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boss ha acabado en la protectora porque su humano se ha quedado sin casa. No lleva mucho con nosotros y no lleva nada bien estar en un refugio: está siempre muy nervioso y cuando se queda solo en la jaula, llora y grita: nos da mucha pena... Es un perro bueno, pero lo está pasando muy mal... Esperamos que encuentre pronto un adoptante y que, mientras llega una familia que le quiera dar una oportunidad, se vaya adaptando a la protectora y se vaya calmando. Si queréis saber más cosas del pobre Boss, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο