MIRÓ - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MIRÓ

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 3m 24d

Στο καταφύγιο από

30-06-2021

Χρώμα

Tigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38519


Περιγραφή

CATALÀ:
La Miró és una gateta encara molt jove que ens ha arribat fa poquet. És una bona gata que es deixa acaronar i agraeix les carícies, però està força estressada, i temem que si passa massa temps a la gatera, vagi perdent el seu bon caràcter. Ha tingut la mala sort de ser abandonada en temps de cadells de gat, i això farà que la seva adopció encara sigui més difícil... Si us plau, si esteu pensant en portar una gateta a casa, no descarteu els adults! En tenim uns quants que, com la Miró, estan esperant una família... Podeu preguntar per la Miró escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Miró es una gatita todavía muy joven y lleva poquito con nosotros. Es una buena gata que se deja mimar y agradece las caricias, pero está bastante estresada, y tememos que si pasa demasiado tiempo en la gatera, pierda su buen carácter. Ha tenido la mala suerte de ser abandonada en tiempo de cachorros de gato, y esto hará que su adopción todavía sea más difícil... Por favor, si estáis pensando en llevar una gatita a casa, no descartéis a los adultos! Tenemos unos cuantos que, como Miró, están esperando una familia... Podéis preguntar por Miró escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο