MAX - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MAX

Φυλή

Mestis de pit bull

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

4y 14d

Στο καταφύγιο από

21-06-2021

Χρώμα

Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

38473


Περιγραφή

CATALÀ:
En Max és un gos amb moltes pors. Va entrar de cadell a una altra protectora, i finalment va acabar en el nostre refugi per protecció de recursos. Va arribar molt desconfiat, i continua sent un gos reservat i desconfiat, però a poc a poc les seves cuidadores se'l van guanyant, i ens diuen que quan s'aconsegueix establir vincle amb ell, es pot veure que és un gran gos... Es nota que ha viscut en família perquè va amb cotxe sense problema, porta molt bé el morrió i passeja molt bé. Busquem per al pobre Max una família sense més animals, i millor sense nens petits, perquè en Max necessita que es respectin els seus espais. Si li podeu donar una oportunitat al Max, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per a poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Max es un perro con muchos miedos. Entró siendo cachorro en otra protectora, y finalmente acabó en nuestro refugio por protección de recursos. Llegó muy desconfiado, y sigue siendo un perro reservado y desconfiado, pero poco a poco sus cuidadoras se lo van ganando, y nos dicen que cuando se consigue establecer vínculo con él, se puede ver que es un gran perro... Se nota que ha vivido en familia porque va en coche sin problema, lleva muy bien el bozal y pasea muy bien. Buscamos para el pobre Max una familia sin más animales, y mejor sin niños pequeños, porqué Max necesita que se respeten sus espacios. Si le podéis dar una oportunidad a Max, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο