DINA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

DINA

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

3y 23d

Στο καταφύγιο από

17-06-2021

Χρώμα

Blanc-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38457


Περιγραφή

CATALÀ:
La Dina és una gosseta que ens va arribar morta de por. És una gosseta gens socialitzada amb persones, i qui l'adopti necessitarà un temps i molta calma per guanyar la seva confiança. Estem convençuts que qui li doni una oportunitat a aquesta gosseta de mirada trista no se'n penedirà, però també sabem que cal calma, paciència i amor per aconseguir que la preciosa Dina entengui que només se la vol ajudar i estimar. Si li voleu donar una oportunitat a la Dina, podeu escriure preguntant per ella a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dina es una perrita que nos llegó muerta de miedo. Es una perrita no socializada con personas, y quien la adopte necesitará un tiempo y mucha calma para ganarse su confianza. Estamos convencidos que quién le dé una oportunidad a esta perrita de mirada triste no se arrepentirá, pero también sabemos que hace falta calma, paciencia y amor para conseguir que la preciosa Dina entienda que solo se la quiere ayudar. Si le queréis dar una oportunidad a Dina, podéis escribir preguntando por ella a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο