ROBIN - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ROBIN

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7m 25d

Στο καταφύγιο από

17-06-2021

Χρώμα

Marró clar-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38453


Περιγραφή

CATALÀ:
En Robin és un cadellot molt bo i molt divertit. Encara és un "nen petit" i té curiositat per tot i per tothom. És un bon gosset per qui busquem una família que li pugui donar la bona vida que es mereix! Si us plau, veniu-lo a conèixer! No volem que es faci gran a una gàbia... Si li voleu donar una oportunitat al petit Robin, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Robin es un cachorrote muy bueno y muy divertido. Todavía es un "niño pequeño" y tiene curiosidad por todo y por todo el mundo. Es un buen perrito para el que buscamos una familia que le pueda dar la buena vida que se merece! ¡Por favor, venidlo a conocer! No queremos que se haga mayor en una jaula... Si le queréis dar una oportunidad al pequeño Robin, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο