GLADIATOR - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

GLADIATOR

Φυλή

Mestis de pit bull

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 7m

Στο καταφύγιο από

16-06-2021

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38448


Περιγραφή

CATALÀ:
En Gladiator va arribar sent un cadell. És un gos que va arribar amb moltes inseguretats, però ara mateix es mostra molt afectuós. Només necessita una família que aposti per ell i vulgui descobrir que és un gran gos. Si continua creixent en el refugi, cada vegada serà més difícil trobar per a ell una família... Creiem que podria conviure amb alguna femella, i des de la protectora us donarem tot el suport necessari per tenir una convivència feliç. Si voleu saber més coses del pobre Gladiator, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gladiator llegó siendo tan solo un cachorro. Es un perro que nos llegó con muchas inseguridades, pero ahora mismo se muestra cariñoso. Solamente necesita una familia que apueste por él y quiera decubrir el gran perro que es. Si continúa creciendo en un refugio, cada vez será mas difícil encontrar para él una familia... Creemos que podría convivir con alguna hembra, y desde la protectora os daremos todo el apoyo que necesitéis para conseguir una convivencia feliz. Si queréis saber más cosas del pobre Gladiator, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο