CORY ARA NEULA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CORY ARA NEULA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

8y 1m 24d

Στο καταφύγιο από

15-06-2021

Χρώμα

Marró-Blanc

Χώρα

Spain

Πόλη/Χωριό

Mataró

Αριθμός Εγγραφής

38446


Περιγραφή

CATALÀ:
La Cory és una gosseta ja gran que ens va arribar en un estat de deixadesa horrorós, tant sanitàriament com higiènic... Malgrat el seu estat, des del primer moment s'ha mostrat com una gosseta extremadament carinyosa, tant amb les persones com els altres gossos. És una gosseta realment adorable que mereix trobar una família que se l'estimi i la cuidi com es mereix... Si li voleu donar una oportunitat a la princesa Cory, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cory es una perrita ya mayor que nos llegó en un estado de dejadez horroroso, tanto sanitaria como higiènicamente... A pesar de su estado, desde el primer momento se ha mostrado como una perrita extremadamente cariñosa, tanto con las personas como los demás perros. Es una perrita realmente adorable que merece encontrar una familia que la quiera y cuide como se merece... Si le queréis dar una oportunidad a la princesa Cory, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο