ANIS - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ANIS

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 10m 15d

Στο καταφύγιο από

11-06-2021

Χρώμα

Tigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38437


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Anís és una gateta tigrada realment guapa! És molt joveneta (encara no té ni 1 any) i fa molt poquet que és amb nosaltres. És una gata bona, però està força desubicada i, segons com, s'enfada, però creiem que en un entorn on se senti segura, serà una molt bona gateta. Porta molt malament viure rodejada de tants gats, la qual cosa encara fa més urgent trobar per ella una llar... Busquem una família amb certa experiència amb gats que vulgui donar a la petita Anís la vida que es mereix... Podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Anís es una gatita atigrada realmente guapa! Es muy jovencita (todavía no tiene ni 1 año) y lleva muy poquito con nosotros. Es una gata buena, pero está bastante desubicada y, según cómo, se enfada, pero creemos que en un entorno donde se sienta segura, será una muy buena gatita. Lleva muy mal vivir rodeada de tantos gatos, lo cual todavía hace más urgente encontrar para ella un hogar... Buscamos una familia con cierta experiencia con gatos que quiera dar a la pequeña Anís la vida que se merece... Podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο