LUNA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LUNA

Φυλή

Pastor belga malinois(beig)

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 2m 20d

Στο καταφύγιο από

10-06-2021

Χρώμα

Negre-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38435


Περιγραφή

CATALÀ:
La Luna és una gosseta de molt bon caràcter amb les persones i, a més a més, conviu molt bé amb gossos mascles sociables. És molt joveneta i té molta energia, per la qual cosa recomanem una família que sigui activa i li pugui donar el joc i passeig que necessita. Ah! I és una gosseta molt golafre i el menjar la pot! Una molt bona gossa que mereix trobar una bona família! Si la voleu conèixer, podeu preguntar per la Luna escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Luna es una perrita de muy buen carácter con las personas y, además, convive muy bien con perros machos sociables. Es muy jovencita y tiene mucha energía, por lo que recomendamos una familia que sea activa y le pueda dar el juego y paseo que necesita. ¡Ah! Y es una perrita muy comilona y la comida la puede! Una muy buena perra que merece encontrar una buena familia! Si la queréis conocer, podéis preguntar por Luna escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο