TELMO - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TELMO

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 3m 24d

Στο καταφύγιο από

10-06-2021

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38434


Περιγραφή

CATALÀ:
En Telmo és un gat molt jovenet, molt guapo, molt bo i molt juganer. Sabem que és un gat fantàstic perquè en els moments que s'aconsegueix relaxar una miqueta ens ho demostra, però a la gatera ho passa molt malament i està pràcticament tota l'estona amagat... El fet de no ser un cadell i ser de color negre li posa les coses molt difícils al bo del Telmo 😔... Busquem per a ell una família que li vulgui donar la vida que es mereix un gat tan bo com ell... Podeu preguntar pel Telmo escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Telmo es un gato muy jovencito, muy guapo, muy bueno y muy juguetón. Sabemos que es un gato fantástico porque en los momentos que se consigue relajar un poquito nos lo demuestra, pero en la gatera lo pasa muy mal y está prácticamente todo el rato escondido... El hecho de no ser un cachorro y ser de color negro le pone las cosas muy difíciles al bueno de Telmo 😔... Buscamos para él una familia que le quiera dar la vida que se merece un gato tan bueno como él... Podéis preguntar por Telmo escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο