KUKA ARA LILI - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KUKA ARA LILI

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

1y 3m 24d

Στο καταφύγιο από

14-07-2021

Χρώμα

Tricolor

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

38428


Περιγραφή

CATALÀ:
La Kuka és un encant de gosseta: divertida, juganera, sociable i molt carinyosa. A més a més conviu perfectament amb altres gossos. És una gosseta entranyable per qui busquem una família que se l'estimi molt! Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kuka es un encanto de perrita: divertida, juguetona, sociable y muy cariñosa. Además convive perfectamente con otros perros. Es una perrita entrañable para la que buscamos una familia que la quiera mucho! Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο