ARCO - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ARCO

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 4d

Στο καταφύγιο από

08-06-2021

Χρώμα

Taronja

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

38407


Περιγραφή

CATALÀ:
NINGÚ PREGUNTA PER ELL... HA DE VIURE AÏLLAT I SE'NS TRENCA EL COR 😢 L'Arco és un gat molt tranquil i molt bo amb la gent: adora que li facin "mimos". Està molt cansat de viure a una gàbia... Pel fet de ser positiu a immunodeficiència felina, ha de viure sense més gats o amb altres gats també positius. És un molt bon gat que mereix trobar una família que se l'estimi molt... Té molta vida pel davant... Pregunteu pel bo de l'Arco escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
NADIE PREGUNTA POR ÉL... TIENE QUE VIVIR AISLADO Y SE NOS ROMPE EL ALMA 😢 Arco es un gato muy tranquilo y muy bueno con la gente: adora que le hagan "mimos". Está muy cansado de vivir en una jaula... Por el hecho de ser positivo a inmunodeficiencia felina, tiene que vivir sin más gatos o con otros gatos también positivos. Es un muy buen gato que merece encontrar una familia que lo quiera mucho... Tiene mucha vida por delante... Preguntad por el bueno de Arco escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο