ROCKY - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ROCKY

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

8y 9m 11d

Στο καταφύγιο από

05-06-2021

Χρώμα

Blanc-Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

38393


Περιγραφή

CATALÀ:
En Rocky és un d'aquells casos que ens fan molta llàstima: un gos ja gran d'edat, que passa de mà en mà fins a acabar abandonat... Com és en Rocky? És un bon gos, amb un caràcter carinyós i agraït, però també independent. Amb els altres gossos no hi té bona relació. Busquem pel pobre Rocky una família que li vulgui donar la vida que es mereix: estem convençuts que serà un company de vida magnífic! Mireu més enllà de les races i doneu-li una oportunitat... Si més no veniu-lo a conèixer abans de descartar-lo... Podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocky es uno de aquellos casos que nos dan mucha lástima: un perro ya mayor que pasa de mano en mano hasta acabar abandonado... ¿Cómo es Rocky? Es un buen perro, con un carácter cariñoso y agradecido, pero también independiente. Con los demás perros no tiene buena relación. Buscamos para el pobre Rocky una familia que le quiera dar la vida que se merece: estamos convencidos que será un compañero de vida magnífico! Mirad más allá de las razas y dadle una oportunidad... Al menos venid a conocerlo antes de descartarlo... Podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο