Jaicko

Hello! My name is

Jaicko

Breed
Pit Bull
Size
Large
Age
10y 2m 27d
In Shelter Since
25-2-2017
Color
blanc i marró clar
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
42

Description
Us presentem a un bombó amb nom propi... Jaicko, un preciós Pit Bull nascut al 2014 i que porta amb nosaltres des del Gener del 2017, tota una injustícia.
Quan va arribar era un adolescent rebel ple de marques, ferides i als ossos. Deplorable.
És un gos increïble amb les persones, carinyós i alegre a més no poder amb una energia alta però no excessiva. Sempre et rep amb un somriure i un moviment de malucs junt amb la cua, molt, molt expressiu i juganer. També li encanta prendre el sol al pati sobre el seu tros de gespa i anar rebent carícies de cuidadors i voluntaris.
Als passejos es increïblement bo, no tiba gens i es no reacciona amb altres gossos si no el desafien.
Coses que li encanten... la piscina l’apassiona i gaudeix molt jugant amb les pilotes, el seu Kong i el nus.
Amb altres gossos o gats no es gens viable.
El nostre estimat senyoret a dia d’avui sembla molt guerrer però el que té són unes inseguretats immenses... porta massa temps amb nosaltres i li manca molt l’experiència de saber què hi ha fora d’aquí. Necessita un/a bon/a líder que li doni calma i seguretat.
És positiu a leishmània i tot i que només li està afectant a nivell dèrmic li estem fent el tractament de Glucantime per controlar els seus paràmetres.
Per la seva raça es necessària la llicència de tinença GPP, però es un simple tràmit per donar una nova vida a algú que tant ho mereix.
El nostre bombó necessita menjar pinso de peix ja que es molt delicat de l’estomac i la pell, sobretot les parts blanques se li fan ferides amb molta facilitat i aquest tipus de pinso l’ajuden tan en la seva digestió, com a millorar el seu estat de pèl i pell.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet