JESSIE

Hello! My name is

JESSIE

Breed
American stafford terrier
Size
Medium
Age
4y 11m 18d
In Shelter Since
3-5-2021
Color
Blanc-Marró
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
38259

Description
CATALÀ:
La història de la Jessie, per desgràcia, és massa freqüent... Gent que agafa gossos com si no necessitessin cap mena d'atenció, que a més a més agafa una parella per tenir cadells, i al final els gossos han de ser tots rescatats... La Jessie va ser rescatada juntament amb dos cadells que quedaven d'un total de 10. Els cadells ja tenen família, però la Jessie ho tindrà molt més difícil. La Jessie és una bona gossa, però necessita una família que la vulgui ajudar i que vulgui treballar les seves inseguretats des de la calma. Si voleu adoptar una gosseta que realment ho necessita, pregunteu per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
La historia de Jessie, por desgracia, es demasiado frecuente... Gente que coge perros como si no necesitaran ningún tipo de atención, que además coge una pareja para tener cachorros, y al final los perros tienen que ser todos rescatados... Jessie fue rescatada junto dos cachorros que quedaban de un total de 10. Los cachorros ya tienen familia, pero Jessie lo tendrá mucho más difícil. Jessie es una buena perra, pero necesita una familia que la quiera ayudar y que quiera trabajar sus inseguridades desde la calma. Si queréis adoptar a una perrita que realmente lo necesita, preguntad por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet