ZEUS ARA THOR - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ZEUS ARA THOR

Φυλή

American pit bull terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 26d

Στο καταφύγιο από

26-03-2021

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

38181


Περιγραφή

CATALÀ:
En Thor és un d'aquells gossos que des de la protectora diem que tenen una emocionalitat fràgil: és un gos no socialitzat i s'espanta davant de qualsevol estímul que ell pugui identificar com a perillós, i pot arribar a reaccionar. Quan se sent segur i tranquil és un bon gos, però necessita ajuda... Busquem per a ell una família sense nens ni més animals, que visqui en un entorn tranquil, lluny dels estímuls urbans, i que el vulgui ajudar a sentir-se segur i feliç. Si sou una família generosa, amb ganes d'ajudar a un gos que ho necessita molt, podeu preguntar pel Thor prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thor es uno de aquellos perros que desde la protectora decimos que tienen emocionalidad frágil: es un perro no socializado y se asusta ante cualquier estímulo que él pueda identificar como peligroso, y puede llegar a reaccionar. Cuando se siente seguro y tranquilo es un buen perro, pero necesita ayuda... Buscamos para él una familia sin niños ni más animales, que viva en un entorno tranquilo, lejos de los estímulos urbanos, y que lo quiera ayudar a sentirse seguro y feliz. Si sois una familia generosa, con ganas de ayudar a un perro que lo necesita mucho, podéis preguntar por Thor pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο