MIA

Hello! My name is

MIA

Breed
Europea
Size
Medium
Age
13y 1m 19d
In Shelter Since
19-3-2021
Color
Tricolor
Country
Spain
Location
CLINICA
Registration Number
38153

Description
CATALÀ:
La Mia està molt trista i no entén què està passant... La seva propietària ha estat ingressada a un centre i ningú es pot fer càrrec d'ella. Tot i estar una mica espantada, és una gata amb bon caràcter que necessita una nova família que l'estimi per sempre. No li agraden gaire la resta de gats, així que pensem que seria millor per a ella una casa tranquil·la, sense altres gats. Presenta una malaltia a la pell que ja s'està tractant, però que encara s'ha de tractar durant un temps. Si voleu donar una oportunitat a la preciosa Mia, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mia está muy triste y no entiende qué está pasando... Su propietaria ha sido ingresada en un centro y nadie se puede hacer cargo de ella. Aunque está un poco asustada, es una gata con buen carácter que necesita una nueva familia que la quiera para siempre. No le gustan mucho el resto de gatos, así que pensamos que sería mejor para ella una casa tranquila, sin otros gatos. Presenta una enfermedad en la piel que ya se está tratando, pero que todavía se tiene que tratar durante un tiempo. Si queréis dar una oportunidad a la preciosa Mia, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 60€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 60€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

No Timeline posts available for this pet