TARIS - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TARIS

Φυλή

Mestis breto

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 2m 19d

Στο καταφύγιο από

05-03-2021

Χρώμα

Blanc-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

38128


Περιγραφή

CATALÀ:
La Taris és una gosseta preciosa, però ha d'haver tingut una vida molt dura, perquè està plena de pors... Busquem per a ella una família que estigui disposada a treballar totes aquestes pors amb ajuda d'educadors professionals. La preciosa Taris no és un cas fàcil, però estem segurs que trobarem per a ella una família que la vulgui ajudar. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Taris es una perrita preciosa, pero tiene que haber tenido una vida muy dura, porque está llena de miedos... Buscamos para ella una familia que esté dispuesta a trabajar todos estos miedos con ayuda de educadores profesionales. La preciosa Taris no es un caso fácil, pero estamos seguros que encontraremos para ella una familia que la quiera ayudar. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο