TARIS - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TARIS

Φυλή

Mestis breto

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 9m

Στο καταφύγιο από

05-03-2021

Χρώμα

Blanc-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

38128


Περιγραφή

CATALÀ:
La Taris és una gosseta preciosa, però ha d'haver tingut una vida molt dura, perquè està plena de pors... Busquem per a ella una família que estigui disposada a treballar totes aquestes pors: des de la protectora us donarem tot el suport necessari. La preciosa Taris no és un cas fàcil, però estem segurs que trobarem per a ella una família que la vulgui ajudar. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Taris es una perrita preciosa, pero tiene que haber tenido una vida muy dura, porque está llena de miedos... Buscamos para ella una familia que esté dispuesta a trabajar todos estos miedos: desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario. La preciosa Taris no es un caso fácil, pero estamos seguros que encontraremos para ella una familia que la quiera ayudar. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο