BERT - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BERT

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

5y 1m 19d

Στο καταφύγιο από

04-02-2021

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

38050


Περιγραφή

CATALÀ:
En Bert és un gat força tímid. En els llocs nous per a ell es mostra força espantat, i per això busquem una família que visqui en un ambient tranquil, amb certa experiència amb gats tímids i que li vulgui donar al bo del Bert el temps que necessita. Pot conviure amb altres gats amb una adaptació adequada. Si voleu ajudar un gat que ho necessita molt, podeu preguntar pel Bert escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bert es un gato bastante tímido. En los lugares nuevos para él se muestra bastante asustado, y por eso buscamos una familia que viva en un entorno tranquilo, con cierta experiencia con gatos tímidos y que le quiera dar al bueno de Bert el tiempo que necesita. Puede convivir con otros gatos con una adaptación adecuada. Si queréis ayudar un gato que lo necesita mucho, podéis preguntar por Bert escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο