LLUNA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LLUNA

Φυλή

Mestis de pit bull

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

5y 7m 6d

Στο καταφύγιο από

17-12-2020

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

37892


Περιγραφή

CATALÀ:
La Lluna té una història plena d'ombres... Ens va arribar amb una mirada trista i molt desorientada. Portava xip, però va resultar ser un d'aquells casos que van passant de mà en mà, i el titular del xip ja no la podia tenir... Ara la Lluna està a la protectora esperant una vida nova, i nosaltres intentarem trobar per a ella una família que la pugui estimar i cuidar com es mereix. Amb la gent la Lluna és molt amorosa, i al refugi pot conviure amb gossos mascles sempre que no siguin territorials. Si voleu donar una nova oportunitat a una gosseta que ja ha sabut repetides vegades què és ser abandonada, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lluna tiene una historia llena de sombras... Nos llegó con una mirada triste y muy desorientada. Llevaba chip, pero resultó ser uno de aquellos casos que van pasando de mano en mano, y el titular del chip ya no la podía tener... Ahora Lluna está en la protectora esperando una vida nueva, y nosotros intentaremos encontrar para ella una familia que la pueda querer y cuidar como se merece. Con la gente Lluna es muy amorosa, en el refugio puede convivir con perros machos siempre que no sean territoriales. Si queréis dar una nueva oportunidad a una perrita que ya ha sabido repetidas veces qué es ser abandonada, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο