ENZO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ENZO

Φυλή

Pastor alemany

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

10y 10m 15d

Στο καταφύγιο από

18-11-2020

Χρώμα

Negre-Foc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

37776


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Enzo és un gos ja gran que no ha tingut una vida fàcil. Pel seu caràcter tot sembla indicar que ha estat un gos a qui no li han fet gens de cas. De mica en mica va confiant en nosaltres, però és un gos independent i no li agrada gens que el forcin. Per posar-li les coses més difícils, el pobre Enzo pateix d'artritis a la columna, per la qual cosa ha de menjar pinso especial per evitar que s'engreixi i pateixi dolor. Busquem pel pobre Enzo una família que tingui ganes d'ajudar un gos que ho necessita molt; millor sense més animals i en un entorn tranquil, fora de l'estrès de les ciutats. Estem segurs que amb una família que tingui la paciència de guanyar-se'l, donant-li el seu espai, respectant el seu temps i amb molt d'amor, l'Enzo serà un amic inseparable. Si teniu ganes d'ajudar a l'Enzo, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:
Enzo es un perro ya mayor que no ha tenido una vida fácil. Por su carácter todo parece indicar que ha sido un perro al que no le han hecho ningún caso. Poco a poco va confiando en nosotros, pero es un perro independiente y no le gusta nada que lo fuercen. Para ponerle las cosas más difíciles, el pobre Enzo sufre de artritis en la columna, por lo que tiene que comer pienso especial para evitar que engorde y sufra dolor. Buscamos para el pobre Enzo una familia que tenga ganas de ayudar a un perro que lo necesita mucho; mejor sin más animales y en un entorno tranquilo, alejado del estrés de las ciudades. Estamos seguros de que con una familia que tenga la paciencia de ganárselo, dándole su espacio, respetando su tiempo y con mucho amor, Enzo será un amigo inseparable. Si tenéis ganas de ayudar Enzo, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 60€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 60€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 60€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 60€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο