ANUBIS ARA PINCHO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ANUBIS ARA PINCHO

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 2m 1d

Στο καταφύγιο από

05-01-2021

Χρώμα

Tricolor

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAN MORET

Αριθμός Εγγραφής

37670


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Anubis és un gosset molt jovenet i molt guapo, però el pobre fa poquet que està amb nosaltres i està força desubicat: no entén perquè ha acabat a un refugi d'animals, i es mostra força ansiós i amb ganes de marxar.... El pobre Anubis només necessita tornar a estar a una casa amb una família que se l'estimi.... Si el voleu conèixer i donar-li a l'Anubis la llar que tant necessita, podeu escriure a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Anubis es un perrito muy jovencito y muy guapo, pero el pobre lleva poco tiempo con nosotros y está bastante desubicado: no entiende porque ha acabado en un refugio de animales, y se muestra bastante ansioso y con ganas de irse.... El pobre Anubis solamente necesita volver a estar en una casa con una familia que lo quiera.... Si lo queréis conocer y darle a Anubis el hogar que tanto necesita, podéis escribir a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο