CACTUS - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CACTUS

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 3m

Στο καταφύγιο από

28-03-2021

Χρώμα

Atigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

37214


Περιγραφή

CATALÀ:
Torna a estar al refugi... En Cactus és un gat que necessita un adoptant especial i compromès i que, a més, tingui experiència real amb gats. Quan va arribar al refugi ho passava molt malament, estava molt neguitós, però amb temps, va començar a mostrar la seva part més afectuosa. Tot i això, en Cactus necessita un adoptant (sense nens ni persones grans) que sàpiga tractar amb el seu caràcter felí quan sent frustració i que, per evitar aquesta frustració, necessita viure a un espai ample (millor amb sortida a pati o jardí) i amb molts estímuls per controlar la seva activitat, té una energia alta. A més, s'ha de tenir en compte que no tolera la manipulació i joc inadequats. Sabem que l'adopció d'en Cactus és un repte, però per això sempre hi ha gent valenta que sap quan un animal necessita una oportunitat especial. Si ets tu aquesta persona valenta, escriu a info@protectoramataro.org amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Vuelve a estar en el refugio... Cactus es un gato que necesita un adoptante especial y comprometido y que, además, tenga experiencia real con gatos. Cuando llegó al refugio lo pasaba muy mal, estaba muy angustiado, pero con el tiempo, empezó a mostrar su parte más cariñosa. A pesar de esto, Cactus necesita un adoptante (sin niños ni personas mayores) que sepa tratar su carácter felino cuando siente frustración y que, para evitar esta frustración, Cactus necesita vivir en un espacio amplio (mejor con salida a patio o jardín) y con muchos estímulos para controlar su actividad, tiene una energía alta. Además, valorar que no tolera la manipulación y juegos inadecuados. Sabemos que la adopción de Cactus es un reto, pero para esto siempre hay gente valiente que sabe cuando un animal necesita una oportunidad especial. Si eres tú esa persona valiente, escribe a info@protectoramataro.org con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο