BRUTUS

Hello! My name is

BRUTUS

Breed
American bully
Size
Large
Age
5y 3m 3d
In Shelter Since
18-7-2020
Color
Marró
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
37158

Description
CATALÀ
En Brutus és un american bully imponent i guapo fins a dir prou. Té molta força perquè és molt jove, però té un caràcter boníssim amb les persones, i estem segurs que fora del refugi i amb una família que li doni l'amor i seguretat que necessita, serà un company de vida fantàstic. Actualment conviu amb una femella (no es descarta que pugui conviure amb mascles). El Brutus ens va arribar amb una infecció d'un ós d'una de les potes davanteres. S'està tractant amb antibiòtic a llarg plaç i, tot i que no és segur, potser podria acabar perdent aquesta pota. A més, té problemes de pell que s'han de tractar amb dieta especial, banys regulars i potser tractament puntual. Un refugi no és el lloc més apropiat per donar-li aquestes cures, i l'humitat i el fred no ajuden massa... Necessitem urgentment una llar per ell. Si voleu ajudar el Brutus, podeu enviar un correu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected]. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Brutus es un american bully imponente y guapo. Tiene mucha fuerza porque es muy joven, pero tiene un carácter buenísimo con las personas, y estamos seguros de que fuera del refugio y con una familia que le dé el amor y seguridad que necesita, será un compañero de vida fantástico. Brutus llegó con una infección de hueso en una de sus patas delanteras. Se está tratando con antibiótico a largo plazo y, aunque no es seguro, podría acabar perdiendo esa patita. Además, tiene problemas de piel que se están tratando con dieta especial, baños regulares y quizá tratamiento puntual. Un refugio no es el lugar más apropiado para darle estos cuidados, y la humedad y el frío no ayudan mucho... Necesitamos urgentemente un hogar para él. Si queréis ayudar a Brutus, podéis enviar un correo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected]. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 60€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 60€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

No Timeline posts available for this pet