DES - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

DES

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

8y

Στο καταφύγιο από

16-07-2020

Χρώμα

Tigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

37153


Περιγραφή

CATALÀ:
La Des és una gata molt bona que ha viscut tota la seva vida a una casa, amb una família i amb el seu company inseparable, en Vern. Són dos gats boníssims, acostumats a viure en família, i que per malaltia del seu propietari, van acabar a la protectora. Ara mateix estan a una casa d'acollida temporal, però no volem que hagin de tornar mai més a un refugi d'animals, perquè es moririen de pena... Busquem per la Des i el Vern una adopció conjunta, perquè separar-los seria molt cruel... Si voleu donar una llar per sempre a aquesta parella de gats, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Des es una gata muy buena que ha vivido toda su vida en una casa, con una familia y con su compañero inseparable, Vern. Son dos gatos buenísimos, acostumbrados a vivir en familia, y que por enfermedad de su propietario, acabaron en la protectora. Ahora mismo están en una casa de acogida temporal, pero no queremos que tengan que volver nunca más a un refugio de animales, porque se morirían de pena... Buscamos para la buena de Des y su compañero Vern una adopción conjunta, porque separarlos sería muy cruel... Si queréis dar un hogar definitivo a esta pareja de gatos, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο