LARA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LARA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 3m 27d

Στο καταφύγιο από

13-06-2020

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

36972


Περιγραφή

CATALÀ:
La Lara és una gata recollida en una colònia en perill. En aquest moment es troba molt espantada a la gatera, però té moltes possibilitats d’adaptar-se a una llar i al contacte amb les persones. Caldria que trobés una família adoptant quan abans millor per evitar que segueixi espantada i que augmenti la seva desconfiança. Si la voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lara es una gata recogida en una colonia en peligro. En este momento se encuentra muy asustada en la gatera, pero tiene muchas posibilidades de adaptarse a un hogar y al contacto con las persones. Tendría que encontrar una familia adoptante cuanto antes mejor para evitar que siga asustada y aumente su desconfianza. Si la queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο